Restaurant De Kloosterkeuken volledig vernieuwd

21 februari 2024

Restaurant De Kloosterkeuken is weer helemaal ‘up and running’. Na een maandenlange verbouwing is het volledig vernieuwd. Het restaurant onderging een metamorfose en de keuken is voorzien van alle moderne equipement. De eerste gasten van de afgelopen weken waren heel enthousiast over de vernieuwing. De Kloosterkeuken is gevestigd in het monumentale Rosenstock Huessy Huis. Dit pand op de Burgwal in het centrum van Haarlem stamt oorspronkelijk uit de 15-de eeuw. Hier ligt de oorsprong van het Sint Jacobs Godshuis. Het complex is in de loop van de historie gasthuis, armenhuis, weeshuis en bejaardenhuis geweest. Restaurant de Kloosterkeuken is hier sinds 24 jaar gevestigd. Het is een leerwerkrestaurant voor jongeren die met praktijkgerichte scholing met wat extra begeleiding werken aan een mooie toekomst. Elk jaar slagen hier studenten voor certificaten en mbo-diploma’s onder bezielende begeleiding van docenten, leermeesters en jeugdadviseurs. De Kloosterkeuken is open van dinsdag tot en met vrijdag voor diner. Wil je het restaurant bezoeken en zien waar jongeren werken aan hun toekomst? Boek dan op tijd een tafel via www.dekloosterkeuken.nl.

Restaurant De Kloosterkeuken: mooie inrichting, mooie kaart, mooi team (foto: Adam van Noort).

 

Laatste nieuws

Succesverhalen in interviewbundel

17 november 2025
Sommige mensen hebben bij het vinden en behouden van werk wat hulp nodig. Steeds meer werkgevers staan er voor open om hen banen te bieden. Soms moet een baan wat aangepast worden. Misschien is er extra tijd nodig voor...
Nieuws

Vermaat Groep wint werkgeversprijs

17 november 2025
Foto boven: De delegatie van Vermaat Groep met links jobcoach Koen Otten. Het was tot het laatste moment spannend, maar de vakjury heeft beslist. Vermaat Groep is de winnaar van de Participatieprijs voor werkgevers in de Regio Zuid-Kennemerland 2025....
Nieuws

“Ze is een juweel, Suganthi is niks teveel”

06 november 2025
Veertien jaar lang had Suganthi een bijstandsuitkering. Maar dat wilde ze niet meer. Ze wilde aan het werk. En, met ondersteuning van Spaarne Werkt, lukte dat ook. Meer nog: werk dat ze leuk vindt. In de bakkerij van Patisserie...
Verhalen van medewerkers