Over ons - Spaarne Werkt

Over ons

Spaarne Werkt is het nieuwe participatiebedrijf voor Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Vroeger heetten we Paswerk, Pasmatch en Perspectief leerwerkbedrijven.

Wat betekent participatie?

Participatie betekent: meedoen. Een participatiebedrijf is een plek waar werkzoekenden leren en zichzelf voorbereiden om te gaan werken. Werk is belangrijk, want op die manier kun je meedoen in ons land.

Voor wie is Spaarne Werkt?

We zijn er voor mensen zonder werk. En dan speciaal voor die mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om een betaalde baan te vinden. Wetgevers en beleidsmakers hebben het dan over: Participatiewet, doelgroepregister, banenafspraak, sociale werkvoorziening en Nieuw beschut werken en over voortijdige schoolverlaters. Mensen die kunnen en willen werken, maar daarbij korte of langere tijd hulp en begeleiding nodig hebben.

Hoe werken we?

Wij ondersteunen deze mensen op weg naar betaald werk. We kijken altijd eerst goed wat de werkzoekende precies nodig heeft. Onze aanpak is dus altijd persoonlijk. Voor sommigen zijn we een springplank. Voor anderen zijn we meer een vangnet.

We moedigen iedereen aan om te leren en zich ontwikkelen. Zodat iedereen uiteindelijk (weer) werk doet dat hij of zij aankan. We letten erop dat het werk past bij hun talenten. En dat ze duurzaam aan de slag zijn. Dit betekent dat ze voor lange tijd (weer) kunnen meedoen op de arbeidsmarkt.

Samenwerken

Om dit te bereiken, werken we veel samen. Met werkgevers, en organisaties zoals re-integratiebedrijven, onderwijs, het UWV, dagbesteding en ook collega-participatiebedrijven.

Meer weten?

Wij staan voor je klaar

Neem contact op

Snel contact?

Neem direct contact op!

023 - 54 34 767 info@spaarnewerkt.nl

Stel je vraag direct

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden