Medewerkers vinden - Spaarne Werkt

Medewerkers vinden

Zoek je nieuw personeel? Zet dan je vacatures uit bij Spaarne Werkt.

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk bij gewone werkgevers. Inmiddels zijn al heel wat van onze mensen succesvol aan de slag bij werkgevers in de regio. Deze werkgevers hebben de voordelen van inclusief werkgeven ontdekt. Zoals enthousiaste medewerkers die graag willen werken. Daarnaast zijn zij een toevoeging op het team. 

Onze kandidaten werken met succes in ondersteunende functies. Zij zijn een extra paar handen en maken het werk lichter. Ze zijn bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, inpakker, schoonmaker, baliemedewerker, administratieve kracht, chauffeur of magazijnmedewerker. 

Vertel onze jobcoaches wat je zoekt en zij vinden voor jou de geschikte, nieuwe medewerker. Of niet. Daar zijn we eerlijk over. Onze jobcoaches weten precies wat onze werkzoekenden aan kunnen en wat niet. Eerst onderzoeken zij jouw bedrijf en jouw wensen en de werkplek. Daarna gaan ze op zoek. Ze stellen een kandidaat voor en ze begeleiden de sollicitatie. Ze ondersteunen jou als werkgever en ze begeleiden de nieuwe medewerker op de werkvloer. 

Geef je deze medewerkers een kans? Dan kun je gebruikmaken van onze hulp en de nodige voordelen. Zoals de no-riskpolis, loonkostensubsidie en jobcoaching. 

Meer weten?

Wij staan voor je klaar

Neem contact op

Wij bieden

Detacheren

Flexibel personeel nodig? Spaarne Werkt leent medewerkers uit aan gewone werkgevers in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Onze medewerkers hebben moeite om zelf werk te vinden. Maar ze kunnen heel goed werken bij ‘gewone’ werkgevers. Meestal doen zij uitvoerend werk of ondersteunen ze anderen.  

Arbeidsbemiddeling

Als je nieuw personeel zoekt, zet dan je vacatures eens uit bij Spaarne Werkt. Grote kans dat wij een nieuwe medewerker voor je vinden in ons grote bestand van werkzoekenden in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. 

WerkgeversServicepunt

Het WSP is er voor werkgevers met vragen over personeel en de arbeidsmarkt in de regio. Ook geven we advies over wetten en regels rondom de banenafspraak, loonkostensubsidie en de no-riskpolis.

Duurzaam inzetbaar

In een krappe arbeidsmarkt is het voor een werkgever van groot belang dat elke medewerker op de juiste plek zit: tevredenheid over de inhoud van het werk, werkomstandigheden, beloning, waardering, enz.

Veelgestelde vragen

Ja en nee. Spaarne Werkt is per 1 januari 2022 ontstaan uit de samenvoeging van de bestaande bedrijven Paswerk, Pasmatch, Perspectief en Werkbedrijf Haarlem. Het is nu het participatiebedrijf voor alle medewerkers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt. Om de nieuwe, brede opdracht goed uit te drukken is gekozen voor de nieuwe naam Spaarne Werkt.

Spaarne Werkt is de schakel tussen ontwikkelen, leren en werken met het doel om iedereen passend, duurzaam en naar vermogen mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Dat doen wij in opdracht van de rijksoverheid en de vier gemeenten. Wij werken doelgericht, voor specifieke doelgroepen, bedrijfsmatig, maar niet winstgericht. Diensten die wij aan werkgevers en opdrachtgevers verlenen worden uitgevoerd op basis van zakelijke overeenkomsten met marktconforme tarieven.

Spaarne Werkt werkt al met heel veel partners samen: werkgevers, opdrachtgevers, overheden en tal van andere partners in de vier gemeenten. Zit je hier nog niet bij en zie je raakvlakken en kansen op succesvolle samenwerking? Laat het ons dan weten. Hoe concreter je vraag is, hoe sneller wij met elkaar in contact kunnen treden en misschien kunnen samenwerken.

De mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wonen en leven in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Zij werken echter in een veel grotere regio. Spaarne Werkt helpt hen aan werk bij werkgevers die gevestigd kunnen zijn in de regio’s Haarlemmermeer, Schiphol, Amstelland, Bollenstreek, Amsterdam en IJmond. Verder kunnen opdrachtgevers uit het hele land specifiek werk uitbesteden aan de Spaarne Werkt bedrijven.

Nee, zeker niet. Onze hoofdvestiging zit wel in Cruquius (tussen Hoofddorp en Heemstede). Maar meer dan 200 van onze medewerkers werken elke dag gedetacheerd bij bijna 100 werkgevers op hun locaties. Daarnaast werken meer dan 200 van onze medewerkers bij drie bedrijven buiten Cruquius (Business Post, Schoonmaak en Groen) op werklocaties van vaste opdrachtgevers. En wij hebben leerwerkbedrijven op verschillende locaties in de regio, zoals de Snuffelmug kringloopwarenhuizen en de restaurants De Ripper en De Kloosterkeuken.  

Alle veelgestelde vragen

Lees meer over onze medewerkers

Terugblik op de Complimentendagen bij Spaarne Werkt

16 april 2024
Bij Spaarne Werkt kijken we met een grote glimlach terug op de Complimentendagen die plaatsvonden op woensdag 3 en vrijdag 5 april 2024. Tijdens deze dagen draaide alles om het delen van complimentjes. Medewerkers, stagiaires en vrijwilligers schreven elkaar...
Verhalen van medewerkers spaarne-werkt-complimentendag-3-april-2024-1

Video-interview: Pim Golberdinge

20 maart 2024
“Wat echt iets was, dat bij Pim paste.” Pim werkt al bijna 25 jaar bij Spaarne Werkt. Hij heeft al op verschillende afdelingen gewerkt. Nu heeft hij een passende functie bij het milieuteam in Cruquius. Samen met zijn collega’s...
Verhalen van medewerkers pim-spaarne-werkt-interview

‘’We horen er echt bij”

06 maart 2024
“Het fijn werken bij Brantjes en er is altijd tijd voor een grapje”, zeggen Astrid van Stijn, Ton Kip en Johann Dragstra. Ze zijn drie van de vijf medewerkers die vanuit Spaarne Werkt zijn gedetacheerd bij Brantjes Datavernietiging, onderdeel...
Verhalen van medewerkers

Snel contact?

Neem direct contact op!

023 - 54 34 767 info@spaarnewerkt.nl

Stel je vraag direct

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden