Werk uitbesteden

Wil je als bedrijf tijdelijk of voor langere tijd werk uitbesteden? Aan andere medewerkers dan je eigen medewerkers?

Spaarne Werkt is graag van de partij voor bijvoorbeeld:

Dit kun je gerust overlaten aan onze medewerkers. Zij beschikken over de modernste machines en materialen om de klus goed en veilig uit te voeren. Onder leiding van een eigen voorman/voorvrouw en teamleider voeren onze medewerkers het werk uit zoals is afgesproken. Bij jouw bedrijf of organisatie. Of vanuit onze eigen locatie.

Werk uitbesteden aan Spaarne Werkt geeft een goed gevoel. Je geeft mensen de kans om mee te doen. Bovendien zorgt werk voor ritme, collega’s en zelfvertrouwen. Werk aan ons uitbesteden past bij maatschappelijk verantwoord ondernemen en SROI.

Heel veel bedrijven, non-profit organisaties en gemeenten in de regio Zuid-Kennemerland en in aangrenzende regio’s kozen al voor Spaarne Werkt. We hebben ruim 45 jaar aan ervaring. En we gaan graag in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden. 

Meer weten?

Wij staan voor je klaar

Neem contact op

Kies een dienst

Grafisch

Printen of drukwerk nodig voor visitekaartjes, nieuwsbrieven, een boek, flyer, folder, brochure, magazine of jaarverslag? Spaarne Werkt levert al 45 jaar grafische vormgeving en drukwerk aan opdrachtgevers in vooral de regio’s Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer, maar ook daarbuiten.

Techniek

Wil je eenvoudige metaalbewerking uitbesteden? Voor plaat- en constructiewerk biedt Spaarne Werkt totaaloplossingen en kwaliteit. Bovendien zijn onze tarieven heel aantrekkelijk.

Groen

Zoek je hoveniers voor groenonderhoud? Het groenbeheer kun je gerust overlaten aan onze, goed  opgeleide groenmedewerkers. Zij maaien het gras en verwijderen bladeren en onkruid. Ze herstellen de borders. En natuurlijk snoeien ze ook. 

Post

Post laten bezorgen of een koerier nodig? Business Post Kennemerland bezorgt met plezier je zakelijke post en pakketten. Wij doen dat in alle straten van Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Bovendien werken we (bijna) foutloos. 

Veelgestelde vragen

Ja en nee. Spaarne Werkt is per 1 januari 2022 ontstaan uit de samenvoeging van de bestaande bedrijven Paswerk, Pasmatch, Perspectief en Werkbedrijf Haarlem. Het is nu het participatiebedrijf voor alle medewerkers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt. Om de nieuwe, brede opdracht goed uit te drukken is gekozen voor de nieuwe naam Spaarne Werkt.

Spaarne Werkt is de schakel tussen ontwikkelen, leren en werken met het doel om iedereen passend, duurzaam en naar vermogen mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Dat doen wij in opdracht van de rijksoverheid en de vier gemeenten. Wij werken doelgericht, voor specifieke doelgroepen, bedrijfsmatig, maar niet winstgericht. Diensten die wij aan werkgevers en opdrachtgevers verlenen worden uitgevoerd op basis van zakelijke overeenkomsten met marktconforme tarieven.

Spaarne Werkt werkt al met heel veel partners samen: werkgevers, opdrachtgevers, overheden en tal van andere partners in de vier gemeenten. Zit je hier nog niet bij en zie je raakvlakken en kansen op succesvolle samenwerking? Laat het ons dan weten. Hoe concreter je vraag is, hoe sneller wij met elkaar in contact kunnen treden en misschien kunnen samenwerken.

De mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wonen en leven in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Zij werken echter in een veel grotere regio. Spaarne Werkt helpt hen aan werk bij werkgevers die gevestigd kunnen zijn in de regio’s Haarlemmermeer, Schiphol, Amstelland, Bollenstreek, Amsterdam en IJmond. Verder kunnen opdrachtgevers uit het hele land specifiek werk uitbesteden aan de Spaarne Werkt bedrijven.

Nee, zeker niet. Onze hoofdvestiging zit wel in Cruquius (tussen Hoofddorp en Heemstede). Maar meer dan 200 van onze medewerkers werken elke dag gedetacheerd bij bijna 100 werkgevers op hun locaties. Daarnaast werken meer dan 200 van onze medewerkers bij drie bedrijven buiten Cruquius (Business Post, Schoonmaak en Groen) op werklocaties van vaste opdrachtgevers. En wij hebben leerwerkbedrijven op verschillende locaties in de regio, zoals de Snuffelmug kringloopwarenhuizen en de restaurants De Ripper en De Kloosterkeuken.  

Alle veelgestelde vragen

Snel contact?

Neem direct contact op!

023 - 54 34 767 info@spaarnewerkt.nl

Stel je vraag direct

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden