Groen - Spaarne Werkt

Groen

Grasmaaien, snoeien en zwerfafval opruimen

Zoek je hoveniers voor groenonderhoud? Het groenbeheer kun je gerust overlaten aan onze, goed  opgeleide groenmedewerkers. Zij maaien het gras en verwijderen bladeren en onkruid. Ze herstellen de borders. En natuurlijk snoeien ze ook. 

Zwerfafval opruimen

Wist je dat we ook buitenterreinen schoonmaken? Denk aan zwerfafval opruimen, sneeuwruimen en strooien bij gladheid.

Hovenier industrieterrein

Wij werken voor zakelijke klanten en vaak met contracten voor een langere termijn. Onze tuinmannen onderhouden het groen van bijvoorbeeld bedrijfsterreinen, industrieterreinen, kantoortuinen, begraafplaatsen en sportparken.

Wij zijn er trots op dat we werken voor:

 • Gemeenten regio Zuid-Kennemerland
 • Milieudienstverleners: Spaarnelanden en Meerlanden
 • Recreatieschap Noord-Holland
 • Ziekenhuizen (b.v. Spaarne Gasthuis)
 • Parkmanagement Waarderpolder
 • GGZ
 • Grotere hoveniersbedrijven.

Vakopleidingen en keurmerk

Wij zijn een Aequor Leerbedrijf. Iedereen die bij ons werkt, leiden wij op tot groenmedewerker. Wij investeren steeds in de vakopleidingen van onze hoveniers. En we werken volgens branchestandaarden. Ons hoveniersbedrijf voldoet aan het wereldwijde arbomanagementsysteem OHSAS-18001.

Hier staan we voor met onze dienstverlening: 

 • Alles voor groenonderhoud onder één dak
 • Uitvoering volgens planning
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen/ Social Return on Investment (SROI).
 • Eigen voertuigen en machines.

Meer weten?

Wij staan voor je klaar

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Ja en nee. Spaarne Werkt is per 1 januari 2022 ontstaan uit de samenvoeging van de bestaande bedrijven Paswerk, Pasmatch, Perspectief en Werkbedrijf Haarlem. Het is nu het participatiebedrijf voor alle medewerkers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt. Om de nieuwe, brede opdracht goed uit te drukken is gekozen voor de nieuwe naam Spaarne Werkt.

Spaarne Werkt is de schakel tussen ontwikkelen, leren en werken met het doel om iedereen passend, duurzaam en naar vermogen mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Dat doen wij in opdracht van de rijksoverheid en de vier gemeenten. Wij werken doelgericht, voor specifieke doelgroepen, bedrijfsmatig, maar niet winstgericht. Diensten die wij aan werkgevers en opdrachtgevers verlenen worden uitgevoerd op basis van zakelijke overeenkomsten met marktconforme tarieven.

Spaarne Werkt werkt al met heel veel partners samen: werkgevers, opdrachtgevers, overheden en tal van andere partners in de vier gemeenten. Zit je hier nog niet bij en zie je raakvlakken en kansen op succesvolle samenwerking? Laat het ons dan weten. Hoe concreter je vraag is, hoe sneller wij met elkaar in contact kunnen treden en misschien kunnen samenwerken.

De mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wonen en leven in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Zij werken echter in een veel grotere regio. Spaarne Werkt helpt hen aan werk bij werkgevers die gevestigd kunnen zijn in de regio’s Haarlemmermeer, Schiphol, Amstelland, Bollenstreek, Amsterdam en IJmond. Verder kunnen opdrachtgevers uit het hele land specifiek werk uitbesteden aan de Spaarne Werkt bedrijven.

Nee, zeker niet. Onze hoofdvestiging zit wel in Cruquius (tussen Hoofddorp en Heemstede). Maar meer dan 200 van onze medewerkers werken elke dag gedetacheerd bij bijna 100 werkgevers op hun locaties. Daarnaast werken meer dan 200 van onze medewerkers bij drie bedrijven buiten Cruquius (Business Post, Schoonmaak en Groen) op werklocaties van vaste opdrachtgevers. En wij hebben leerwerkbedrijven op verschillende locaties in de regio, zoals de Snuffelmug kringloopwarenhuizen en de restaurants De Ripper en De Kloosterkeuken.  

Alle veelgestelde vragen

Snel contact?

Rob Bulters Teammanager Groen & schoonmaak 06 14 31 01 62 rob.bulters@spaarnewerkt.nl

Stel je vraag direct

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden