Partners - Spaarne Werkt

Partners

Dochterbedrijven

Spaarne Werkt heeft enkele dochterbedrijven die onder eigen bedrijfsnaam (blijven) werken. Ze vallen volledig onder ons bedrijf, maar in hun markten profileren zijn zich zelfstandig.

Kringloopwarenhuizen Snuffelmug

logo-snuffelmug

Kringloopwarenhuis Snuffelmug in Haarlem en Heemstede is dé plek voor wie op zoek is naar mooie, bruikbare, verrassende spullen voor weinig geld. Kleding, schoenen, meubels, serviesgoed, vazen, beeldjes, boeken, CD’s en DVD’s, speelgoed, keukenspullen, elektronica enzovoorts. Alles voor leuke prijzen, omdat winst maken geen doelstelling is. We zijn niet zo maar een kringloopwarenhuis. We onderscheiden ons, omdat het bij ons om de mensen gaat.

www.snuffelmug.nl

Business Post Kennemerland

logo-business-post

Business Post Kennemerland bezorgt met plezier je zakelijke post en pakketten. Zij doen dat in alle straten van Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Bovendien werken ze (bijna) foutloos. 

www.spaarnewerkt.nl/business-post-kennemerland

Restaurant De Ripper

logo-restaurant-de-ripper

De Ripper is een gevestigde naam in de Haarlemse horeca (meer dan 30 jaar jong). Zij zijn een leerwerkbedrijf voor jongeren. Een bijzondere brigade leert het vak in de praktijk onder leiding van ervaren leermeesters.

www.deripper.nl

Restaurant De Kloosterkeuken

logo-restaurant-de-kloosterkeuken

In een van de oudste stadsdelen van de prachtige stad Haarlem vind je restaurant De Kloosterkeuken. Al vanaf de 15e eeuw wordt hier gekookt voor pelgrims op weg naar Santiago de Compostella. Eeuwenoude gastvrijheid op een bijzondere locatie. De Kloosterkeuken is een restaurant voor iedereen die van goed en puur eten houdt. Zij streven naar kookkunst op niveau. Een Frans georiënteerde kaart met verse en eerlijke producten van het seizoen en een mooie wijnkaart. Brood, olie, mayonaise, en zelfs huisgemaakte likeur.

www.dekloosterkeuken.nl

Samenwerkingspartners

Spaarne Werkt werkt met succes en plezier op vaste basis samen met heel veel partners in de regio, onder meer de volgende.

Werkdag

Logo werkdag

Werkdag B.V. is hét bedrijf voor Waardevol Werk en arbeidsparticipatietrajecten in de regio’s Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer. Hun visie is dat elk mens uniek is en kan leren en werken. Daarom creëren zij unieke kansen, zodat de medewerkers zich zowel persoonlijk als op werkgebied kunnen ontwikkelen. Daar zetten zij ons dagelijks met veel passie voor in.

www.werkdagbv.nl

Buurtbedrijf Haarlem

logo-buurtbedrijf-haarlem

Buurtbedrijf Haarlem zoekt de match tussen sociaal actief mee doen en leefbaarheid in Haarlem. Bewoners kunnen de verbinding met de samenleving (met name werk) kwijt zijn geraakt en tussen wal en schip raken. Via kluswerkzaamheden in de wijk bieden zij die bewoners kansen om weer mee te doen. En tegelijk draagt het bij aan de leefbaarheid binnen de wijken.

www.buurtbedrijfhaarlem.nl

WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond

logo-werkgeversservicepunt zuid-kennemerland en ijmond

Vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengen, dat is hun doel. Hun focus ligt daarbij op werkzoekenden die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken om (weer) aan de slag te komen. Het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond is een samenwerkingsverband tussen UWV, IJmond Werkt! en Spaarne Werkt. De in de arbeidsregio aangesloten gemeenten (Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen, Zandvoort) zijn hierin vertegenwoordigd.

www.wspzkij.nl

ROC Nova College

nova-collega-logo
Het Nova College is een regionaal opleidingencentrum, opgericht in 1996, met vestigingen in de regio IJmond, gemeente Haarlem, Haarlemmermeer en Amstelveen. De school biedt meer dan 130 opleidingen in het middelbaar beroepsonderwijs en vavo, Nederlands en rekenen in het volwassenenonderwijs.

www.novacollege.nl

Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken

bedrijf-en-samenleving-logo

Bedrijf & Samenleving brengt mensen samen, die elkaar in het dagelijks leven misschien niet zouden kennen. Dat doen ze door het organiseren van maatschappelijke projecten, waar de deelnemers elkaar ontmoeten en ondersteunen. Zo leren ze elkaars werelden beter kennen en begrijpen.

www.bedrijfensamenleving.nl

TopTaal

TopTaal-logo

TopTaal zet zich elke dag met veel energie in om iedereen maximaal te laten participeren in Nederland. Alles wat ze doen bij TopTaal komt voort uit hun passie: ze willen ervoor zorgen dat iedereen in Nederland de Nederlandse cultuur en taal zodanig beheerst dat hij of zij kan meedoen. Want meedoen leidt tot ontplooiing en dat maakt mensen gelukkiger. Dat is wat ons drijft!

www.toptaal.nl

Evenementen

Spaarne Werkt is structureel betrokken bij en/of verbonden aan enkele evenementen in de regio, onder meer de volgende.

Meer weten?

Wij staan voor je klaar

Neem contact op

Snel contact?

Neem direct contact op!

023 - 54 34 767 communicatie@spaarnewerkt.nl

Stel je vraag direct

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden