Techniek - Spaarne Werkt

Techniek

Metaal lassen, ponsen en elektromontage

Wil je eenvoudige metaalbewerking uitbesteden? Voor plaat- en constructiewerk biedt Spaarne Werkt totaaloplossingen en kwaliteit. Bovendien zijn onze tarieven heel aantrekkelijk.

We werken graag met opdrachtgevers die langere tijd met ons willen samenwerken. Grote opdrachtgevers zoals Meyn, Plugwise, Heijmans, Vialis, Hesselmans en gemeenten kozen eerder al voor Spaarne Werkt.

Wij staan voor je klaar met veel verschillende technische diensten. Dit is wat we doen.

Metaalbewerking

Metaal knippen, ponsen (CNC), boren, zagen, lassen (MIG/TIG), (eenvoudig elektrotechnisch) assembleren, verpakken en transporteren. We regelen het allemaal voor je. Met onze zaagmachine zagen we zelfs aluminium met volautomatische doorvoer!

Poedercoaten

Heb je productiewerk voor het poedercoaten van grote aantallen (serie)? Ook dat doen we graag voor je. Bij poedercoaten brengen we een laklaag aan op staal, rvs of aluminium. Daarna wordt het materiaal afgebakken in een oven. 

Onderhoud en reparatie hulpmiddelen

Voor Kersten Hulpmiddelen repareren en onderhouden onze medewerkers rolstoelen, scootmobielen en speciaalfietsen. Gebruikte hulpmiddelen knappen wij op zodat ze weer als nieuw zijn.

Assemblage

Heb je technische onderdelen die in elkaar moeten worden gezet? Ook voor eenvoudige,  elektrotechnische assemblage klop je gerust bij ons aan. Assembleren betekent: in elkaar zetten. Wij doen dit al voor Heijmans (straatverlichting), Plugwise (meters en sensoren) en Vialis (verkeerslichten). En voor Meyn monteren we trolleyhelften voor transportkettingen.

Fietsen repareren en beheren

Wij knappen fietsen op voor inkopers. Daarnaast repareren en verkopen we herbruikbare fietsen in de fietswinkel in de Smedestraat in Haarlem. Bovendien beheren onze medewerkers de fietsstallingen in Haarlem-Centrum. Dit doen we in opdracht van Spaarnelanden.

Hier staan we voor met onze dienstverlening: 

  • Kwaliteit
  • Uitvoering volgens planning
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen / Social Return on Investment (SROI)
  • Concurrerende tarieven.

Meer weten?

Wij staan voor je klaar

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Ja en nee. Spaarne Werkt is per 1 januari 2022 ontstaan uit de samenvoeging van de bestaande bedrijven Paswerk, Pasmatch, Perspectief en Werkbedrijf Haarlem. Het is nu het participatiebedrijf voor alle medewerkers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt. Om de nieuwe, brede opdracht goed uit te drukken is gekozen voor de nieuwe naam Spaarne Werkt.

Spaarne Werkt is de schakel tussen ontwikkelen, leren en werken met het doel om iedereen passend, duurzaam en naar vermogen mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Dat doen wij in opdracht van de rijksoverheid en de vier gemeenten. Wij werken doelgericht, voor specifieke doelgroepen, bedrijfsmatig, maar niet winstgericht. Diensten die wij aan werkgevers en opdrachtgevers verlenen worden uitgevoerd op basis van zakelijke overeenkomsten met marktconforme tarieven.

Spaarne Werkt werkt al met heel veel partners samen: werkgevers, opdrachtgevers, overheden en tal van andere partners in de vier gemeenten. Zit je hier nog niet bij en zie je raakvlakken en kansen op succesvolle samenwerking? Laat het ons dan weten. Hoe concreter je vraag is, hoe sneller wij met elkaar in contact kunnen treden en misschien kunnen samenwerken.

De mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wonen en leven in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Zij werken echter in een veel grotere regio. Spaarne Werkt helpt hen aan werk bij werkgevers die gevestigd kunnen zijn in de regio’s Haarlemmermeer, Schiphol, Amstelland, Bollenstreek, Amsterdam en IJmond. Verder kunnen opdrachtgevers uit het hele land specifiek werk uitbesteden aan de Spaarne Werkt bedrijven.

Nee, zeker niet. Onze hoofdvestiging zit wel in Cruquius (tussen Hoofddorp en Heemstede). Maar meer dan 200 van onze medewerkers werken elke dag gedetacheerd bij bijna 100 werkgevers op hun locaties. Daarnaast werken meer dan 200 van onze medewerkers bij drie bedrijven buiten Cruquius (Business Post, Schoonmaak en Groen) op werklocaties van vaste opdrachtgevers. En wij hebben leerwerkbedrijven op verschillende locaties in de regio, zoals de Snuffelmug kringloopwarenhuizen en de restaurants De Ripper en De Kloosterkeuken.  

Alle veelgestelde vragen

Snel contact?

Stel je vraag direct

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden