Post

Post laten bezorgen of een koerier nodig?

Business Post Kennemerland bezorgt met plezier je zakelijke post en pakketten. Wij doen dat in alle straten van Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Bovendien werken we (bijna) foutloos. 

Postbezorging binnen en buiten de regio

Business Post Kennemerland bezorgt ook post en pakketten buiten de regio. Eigenlijk door het hele land door onze landelijke samenwerking. Heb je een internationale zending? Ook dat doen we voor je. We werken daarvoor samen met internationale bedrijven zoals SkyNet, UPS en DHL.

Wat is Business Post?

Business Post is een netwerk van verschillende postbedrijven. Deze postbedrijven werken samen in heel Nederland. Met Business Post kies je voor kwaliteit. En je steunt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Want bij Business Post Kennemerland werken mensen die moeilijk zelf aan werk komen bij gewone werkgevers.

Zes dagen postbezorging

Zes dagen per week bezorgen we geadresseerde post, maar ook huis-aan-huispost. Maar je kunt nog meer werk aan ons uitbesteden. Denk aan:

 • post sorteren
 • post verzamelen, vouwen, inpakken en adresseren (couverteren)
 • post scannen en ontnieten (digitaliseren)
 • beheer van de postkamer.

2.500.000 poststukken

Per jaar verzorgen we twee en een half miljoen poststukken. We doen dit voor bijvoorbeeld:

 • Woningbouwverenigingen
 • Zorginstellingen, zoals Hartekamp (postkamerbeheer), Zorgbalans, Sint Jacob
 • Veiligheidsregio Kennemerland
 • Advocaten- en notariskantoren
 • Gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort (inkomende en uitgaande post)
 • Rabobank Haarlem-IJmond (postkamerbeheer)
 • Apotheken (koeriersdiensten medicijnen).

Onze afdeling Business Post heeft met een mooi informatief artikel in de INTO Business gestaan. Via deze link verwijzen wij je graag naar dit artikel.  

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Ja en nee. Spaarne Werkt is per 1 januari 2022 ontstaan uit de samenvoeging van de bestaande bedrijven Paswerk, Pasmatch, Perspectief en Werkbedrijf Haarlem. Het is nu het participatiebedrijf voor alle medewerkers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt. Om de nieuwe, brede opdracht goed uit te drukken is gekozen voor de nieuwe naam Spaarne Werkt.

Spaarne Werkt is de schakel tussen ontwikkelen, leren en werken met het doel om iedereen passend, duurzaam en naar vermogen mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Dat doen wij in opdracht van de rijksoverheid en de vier gemeenten. Wij werken doelgericht, voor specifieke doelgroepen, bedrijfsmatig, maar niet winstgericht. Diensten die wij aan werkgevers en opdrachtgevers verlenen worden uitgevoerd op basis van zakelijke overeenkomsten met marktconforme tarieven.

Spaarne Werkt werkt al met heel veel partners samen: werkgevers, opdrachtgevers, overheden en tal van andere partners in de vier gemeenten. Zit je hier nog niet bij en zie je raakvlakken en kansen op succesvolle samenwerking? Laat het ons dan weten. Hoe concreter je vraag is, hoe sneller wij met elkaar in contact kunnen treden en misschien kunnen samenwerken.

De mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wonen en leven in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Zij werken echter in een veel grotere regio. Spaarne Werkt helpt hen aan werk bij werkgevers die gevestigd kunnen zijn in de regio’s Haarlemmermeer, Schiphol, Amstelland, Bollenstreek, Amsterdam en IJmond. Verder kunnen opdrachtgevers uit het hele land specifiek werk uitbesteden aan de Spaarne Werkt bedrijven.

Nee, zeker niet. Onze hoofdvestiging zit wel in Cruquius (tussen Hoofddorp en Heemstede). Maar meer dan 200 van onze medewerkers werken elke dag gedetacheerd bij bijna 100 werkgevers op hun locaties. Daarnaast werken meer dan 200 van onze medewerkers bij drie bedrijven buiten Cruquius (Business Post, Schoonmaak en Groen) op werklocaties van vaste opdrachtgevers. En wij hebben leerwerkbedrijven op verschillende locaties in de regio, zoals de Snuffelmug kringloopwarenhuizen en de restaurants De Ripper en De Kloosterkeuken.  

Alle veelgestelde vragen

Snel contact?

Jan Bönker Teamleider Business Post 06 41 51 77 74 jan.bonker@spaarnewerkt.nl

Stel je vraag direct

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden